זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 3 יח'

כל כך הרבה גרסאות יש לפסטה הזו, וזו האהובה עלי מכולן.

אופן ההכנה

מחממים מחבת/סיר רחב ומניחים שום ופלפל שחור, קולים עד להזהבה.

מוסיפים 20 ג׳ חמאה ומערבבים.

מוסיפים פטריות ושמן זית ומטגנים כדקה.

מוסיפים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.

מוסיפים לרוטב השמנת 2 מצקות ממי הפסטה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד להסמכה.

בינתיים מבשלים את הפסטה במים ומלח (כף מלח) עד לדרגת אל דנטה (ברוב האריזות מציינים כמה דקות בישול  נדרשות לפסטה)

מסננים את הפסטה, לא שוטפים, ומוסיפים לרוטב. מוסיפים גבינה צהובה/פרמזן ואת יתרת החמאה ומערבבים היטב

עד שהפסטה עטופה ברוטב.

מכבים את הלהבה ומגישים מיד.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות