מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

בסיר רחב ועמוק מטגנים את הקבבונים (4-5 כפות שמן) חצי דקה מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
מכניסים לשמן את העגבניות והשום ומטגנים עד לצמצום נוזלים, מוסיפים סוכר, תבלינים, בזיליקום ורסק ומערבבים עוד כדקה. מוסיפים את הפסטה מערבבים עם הרוטב עד כמה שניתן.
שופכים את המים לסיר, מביאים את התבשיל לבעבע היטב ומוסיפים את הקבבונים.
מכסים ומבשלים על להבה בינונית 9 דקות, פותחים לעוד כ2 דקות. מכבים ומכסים ומגישים מיד.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות