מתכונים

חלבי

זמן הכנה זמן הכנה 15 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מחממים סיר עמוק ורחב ומניחים את השום לכמה שניות, מוסיפים שמן זית מטגנים כמה שניות ומוסיפים את העגבניות והבזיליקום. מטגנים עד לצמצום הנוזלים
מוסיפים תבלינים, חמאה ורסק ומערבבים. מוסיפים חצי כוס שמנת מתוקה וממשיכים בבישול עוד כ2 דקות.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב עם הרוטב
מוסיפים מים עד לכיסוי הפסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כשהסיר מכוסה על אש בינונית ומכבים כשמוכן בערך 12 דקות.
משמנים תבנית בשמן זית (עדיפות לחרס או זכוכית)
מעבירים את הפסטה לתבנית ומפזרים מעל גבינה צהובה או מוצרלה. מפזרים מעל תוספות שבא לכם (שמתי עגבניות שרי, פטריות ובזיליקום) מפזרים אורגנו וקצת תבלין צ׳ילי (נותן חריפות מעודנת/ אפשר לוותר).
מעבירים לתנור שחומם מראש ל240 ואופים עד שהגבינה נמסה ומקבלת צבע זהוב.
מוציאים ומגישים מיד.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

3 תגובות
  • Reuven
    פברואר 5, 2019

    ואללה הכנתי פסטה מוקרמת בתנור, ויצא מעניין. יותר דומה לפיצה משום מה, אבל למי אכפת, היה טעים.

    • natan
      פברואר 7, 2019

      בדיקת תגובה

  • natan
    פברואר 7, 2019

    עוד תגובה