זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 2 יח'

יש מנות שאני מתאהבת בהן עוד בשלב הרעיון. כשחשבתי על פסטה לחג היה בא לי משהו קליל יותר, צבעוני יותר ו.. טעים במיוחד
ווואווו כמה שהפסטה הזו עלתה על הציפיות. יפה כל כך וטעימה במיוחד.

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.

מטגנים את הפלפלים עד להזהבה/השחמה, מוסיפים עגבניות, בזיליקום, שום, טימין ותבלינים ומטגנים כדקה בלהבה גבוהה. מוסיפים לרוטב מצקת של מי פסטה . מסננים את הפסטה, ומוסיפים לרוטב (לא שוטפים את הפסטה)

מערבבים ומטגנים כדקה.

מוסיפים את גבינת הפטה ואחרי כמה שניות מכבים את הלהבה, מערבבים בעדינות ומגישים.
** חשוב לתזמן את הכנת הפסטה לרוטב- שהפסטה תהיה מוכנה בדיוק עם הרוטב!
** ניתן להוסיף קוביות חציל מטוגן/אפוי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות