מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 15 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 7 יח'

אופן ההכנה

מכניסים את הפרגיות והבצלים לקערה של הרוטב ומערבבים היטב!
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה או בסיר מתאים לתנור, מכסים את התבנית וצולים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות 20 דקות. פותחים את התבנית לעוד 10 דקות.

לפרגיות ממולאות בשר
מערבבים 300 ג׳ בשר טחון, 1 בצל קצוץ דק טרי, 1 בצל קצוץ דק ומטוגן עד להזהבה, פטרוזיליה קצוצה, 2 כפות צנוברים קלויים, 4 כפות שמן זית, 2 כפות סילאן, כפית פפריקה ומלח.
פותחים את הפרגית (אם הפרגיות עבות מדי, להניח בין 2 נייר אפיה ולשטח עם מערוך או דופק שניצלים), מניחים מהבשר בקצה העליון ומגלגלים לרולדה.
מניחים בתבנית כשהפתח כלפי מטה, שופכים מעל את הרוטב שהכנו באופן שיכסה את הפרגיות.
צולים 30 דקות בתנור שחומם מראש ל220 מעלות, פותחים את התבנית וממשיכים בצלייה עוד כ10 דקות.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות