מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 45 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 6 יח'

מנה חגיגית וטעימה! מושלמת לאירוח

אופן ההכנה

להכנת האורז: מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הגזר, העגבנייה ועשבי התיבול, מטגנים כ-2 דקות ומוסיפים את האורז, יוצקים מים רותחים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-5 דקות בלהבה גבוהה/בינונית, עד שהמים מתאדים.

פותחים את הסיר ומצננים.

לפרגיות: מניחים את הפרגיות כשהצד הפנימי כלפי מעלה, מניחים בקצה כף מהאורז ומגלגלים בעדינות, מניחים בתבנית כשהסגירה כלפי מטה.

מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל הפרגיות מזלפים דבש

 מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 ל-35 דקות, פותחים את התבנית, מרטיבים את הפרגיות ברוטב וממשיכים בצלייה לעוד 10 דקות 

כמה טיפים:  

* כדאי להניח את הפרגיות בסיר/תבנית קטנה כדי שהרוטב יהיה מרוכז ולא יתפזר בתבנית 

* אם נשאר מהאורז והפרגיות,  מניחים יחד בסיר קטן, לוקחים קצת מהרוטב שהכנו ומוסיפים  3/4 כוס מים ויוצקים על האורז. מכניסים לתנור יחד עם הפרגיות הממולאות

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות