זמן הכנה זמן הכנה 15 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 2 יח'

מה יש להוסיף על המנה הזו? התמונה מדברת בעד עצמה. מנה פרשית, טעימה, צבעונית ויפהפיה! חשוב להשתמש בדג טרי, ניתן להכין גם עם סלמון טרי.

אופן ההכנה

בצלחת עגולה מסדרים את הירקות לצורת פרחים:
שכבה 1 מלפפון, שכבה 2 שרי אדומות, שכבה 3 שרי צהובות.

חותכים את הדג לרצועות דקות, לוקחים כמה רצועות ומגלגלים יחד לפרחים קטנים

מניחים את פרחי הדג על הירקות ומעל פרוסת פלפל חריף.
מערבבים יחד בצל, כוסברה ופטרוזיליה ומניחים מסביב לפרחי הסביצ׳ה, וצמוד לבצל מניחים ברוסקטות.

בוזקים מלח גס.

מערבבים יחד שמן זית, לימון וחומץ בלסמי ומזלפים על פרחי הסביצ׳ה.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות