מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 35 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קשה
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים, תוך כדי מפוררים אותו כדי למנוע גושים. מוסיפים פטרוזיליה ותבלינים ומטגנים עד לצמצום נוזלים ומיד מכבים. מצננים וממלאים את הפיתות.

להניח בקערה את הקמח ולערבב את היבשים היטב בסדר הבא: שמרים ומשפר אפיה לערבב, סוכר לערבב ומלח לערבב. ליצור גומה ולהוסיף את השמן והמים ולעבד היטב לבצק רך ונעים. לתת לבצק מנוחה של 5 דקות ולעבד היטב בידיים, למרוח שמן ולהתפיח עד להכפלת הנפח.
לחלק את הבצק ל12 כדורים קטנים.

לפתוח כל כדור עם שמן זית בנדיבות, לפתוח לעלה דק עד כמה שאפשר, להיזהר לא לקרוע את הבצק. להניח בשר במרכז הפיתה, לסגור עם כדור בצק מרודד נוסף (כנ"ל, עם שמן זית וכו') להדק היטב בצדדים ולהרים בעדינות לסיר גריל. להפוך כשהפיתה מקבלת גוון זהוב כהה. לאפות בצד השני עד שמוכן ולהגיש עם טחינה וסלט עגבניות ושמן זית.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות