מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 35 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 5 יח'

אופן ההכנה

לטגן את הנתח בשלמותו בסיר עמוק וגדולמכל הצדדים. מים עד שמכסים את הבשר לגמרי ועוד.. מרתיחים כשעתיים. מצננים ומוציאים את הנתח ופורסים לפרוסות.
את המים מסננים ויש לנו ציר בשר!
אפשר להקפיא חלק לטגן את הבצל ללא מים עד להזהבה, להוסיף מעט מים ולהמשיך באידוי עד שהנוזלים מצטמצמים, שוב להוסיף מים ושוב לאדות עד שהבצל בצבע זהוב. להוסיף שמן ולהמשיך בטיגון עוד כ5 דקות.להוסיף את הבשר ולטגן אותו מ2 הצדדים ולהוסיף יין ואת ציר הבשר ששמרנו. להביא לרתיחה ולבשל על אש גבוהה 10 דקות, להוסיף תבלינים, להנמיך, לכסות ולבשל כ3 שעות.
להוסיף את הפטריות ולהטמיע אותן ברוטב ולהמשיך בבישול עוד כחצי שעה, 10 דקות מכוסה ו20 דקות בסיר פתוח.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות