מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 20 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

אוהבים בשר? התבשיל הזה במיוחד בשבילכן!
אז במקום לחפור ולספר עד כמה הוא טעייייםםם אני פשוט אצרף לכן מתכון ותבינו לבד ❤️
מומלץ להשתמש בסיר שמתאים גם לתנור.

אופן ההכנה

לטגן את הבשר, התפוא והבצלים בסיר בעל תחתית עבה עד להזהבה, כ7 דקות. (מומלץ בשלב הזה להוציא את התפוא) להוסיף 1 כוס יין אדום ולבשל על אש גבוהה 5 דק, להנמיך ולכסות את הסיר ולבשל עוד 40 דקות. לפתוח את הסיר, להוסיף עוד 1 כוס יין ולבשל עוד 20 דקות.
להוסיף בטטות, תפו״א, שיני שום, עלי דפנה, מלח ופלפל שחור, להוסיף עוד 1 כוס יין. לכסות בנייר אפיה ומעל נייר כסף ולצלות בחום 185 כשעה וחצי.
לבדוק את רכות הבשר ואם צריך, להחזיר לעוד חצי שעה צלייה (אם הנוזלים התאדו לגמרי פשוט תוסיפו מעט מים). לאחר שהבשר רך צולים בתבנית פתוחה עוד 5 דקות.
להגיש מיד ולקוות שלא יתחסל תוך דקות ספורות ?

כמה הערות: * את התפוחי אדמה בישלתי יחד עם הבשר מתחילת התהליך. הם יצאו רכים מאוד ואני מעדיפה אותם קצת פריכים. המלצה שלי היא להוסיף אותם יחד עם הבטטות. • אם אתם חובבי מתוק תוכלו להוסיף מעט סילאן לפני הכניסה לתנור. • כשאתם בוחרים נתח בשר כדאי שתבחרו את הנתח עם השומן בין הבשר.
תוכלו לעשות את התבשיל עם אסאדו או כבש.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות