מתכונים

עוף

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את הירקות והעוף (מתחילים בצד היפה) כ5 דקות, הופכים את העוף ומפזרים תבלינים, שופכים את היין והסילאן ומבשלים 5 דקות בלהבה גבוהה. מנמיכים ומכסים ל20 דקות. מעבירים לתנור שחומם מראש ל220 למשך שעה (לכסות את הסיר בניר אפיה ומעל מכסה מתאים או נייר כסף), לאחר מכן פותחים את הכיסוי ומורחים על העופות מהרוטב ששמרנו בצד, מורידים את החום ל200 וצולים עוד כחצי שעה.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות