מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

מחממים תנור ל200 מעלות.
בסיר/תבנית בעל תחתית עבה (אני השתמשתי בסיר של לה קרוזה וזה יוצא וואווו) מניחים את הבצל והתפוא.
מפזרים מסביב את הפטריות והכרובית, מניחים במרכז את השוקיים ומניחים מעל את הפלפלים.
מפזרים פלפל אדום גרוס ומזלפים סילאן. מכסים במכסה (אם משתמשים בתבנית אז עוטפים בנייר אפיה ומעל בנייר כסף), מכניסים לתנור לשעתיים, פותחים את המכסה וממשיכים בצליה עוד כ10 דקות.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות