מתכונים

חלבי

זמן הכנה זמן הכנה 25 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

פותחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפיה, עם שוליים גבוהים עד לגובה התבנית, מניחים את הבצל המטוגן, שופכים מעל את הבלילה תוך כדי ערבוב עדין עם הבצל ⁃ מפזרים מעל בטטות ושקדים.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות, אופים 40 דק, פותחים ואופים עוד 7 דקות.
** כל תנור מתנהג אחרת- הקיש מוכן כשהמאפה והשוליים בצבע חום/זהוב!

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות