מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 40 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל היטב עד שמתקבל צבע זהוב, מוסיפים את התפוא והשומר ומטגנים עוד כ3 דקות, מוסיפים תבלינים ומים ומביאים את התבשיל לרתיחה. מבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כ5 דקות. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 45 דקות, פותחים את התבשיל לעוד כ5 דקות לצמצום הרוטב.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות