מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 6 יח'

יש תבשילים שלא משנה מתי תכינו אותם- הם יתחסלו! סיר קציצות ואפונה שילדים ומבוגרים כאחד יחסלו ישר מהסיר.
תגישו עם אורז או פירה ויש לכם ארוחה מושלמת ומזינה.

אופן ההכנה

במעבד מזון טוחנים את הבצל, הכוסברה והפטרוזיליה. אם אין מעבד מזון לקצוץ דק דק.

מעבירים לקערה יחד עם מרכיבי הקציצות, מערבבים היטב. מומלץ לתת לבשר מנוחה של חצי שעה.

מעצבים לקציצות עגולות.

בסיר רחב מטגנים את הקציצות מ-2 הצדדים עד להזהבה, מוציאים ומניחים בצד.

מכניסים לסיר את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את האפונה והתבלינים ומטגנים 3-4 דקות. יוצקים מים רותחים , מבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מכניסים את הקציצות לסיר ומכסים. אחרי 5 דקות מנמיכים ומבשלים כשעה. מסירים את המכסה  ומבשלים עוד כ-7 דקות. 

כמה טיפים להצלחה:

מומלץ להשתמש בבשר טחון טרי – הנתח המומלץ לטחינה הוא צלעות/מס׳ 2.

תבקשו מהקצב לטחון לכם את הבשר יחד עם קצת שומן.

אם אתם אוהבים תבשיל אדום תוסיפו לתבשיל 1 כף פפריקה ו-1 כף רסק עגבניות.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות