מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 90 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

קציצות רכות וטעימות ברוטב פיקנטי. תבשיל מושלם. מתאים להגשה עם אורז, פירה או עם לחם טרי.

אופן ההכנה

מעצבים את הקציצות ומטגנים בסיר רחב, כדקה מכל צד.

מוציאים ומניחים בצד

מכניסים לשמן את הגמבה ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש, חומוס ופלפלים יבשים ומערבבים.

מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות  וכוסברה ומטגנים כדקה.

יוצקים מים רותחים ומבשלים בלהבה גבוהה 10 דקות. מכניסים את הקציצות, מכסים ומבשלים 5 דקות בלהבה גבוהה,

מנמיכים לבישול של עוד כ-30 דקות. פותחים את הסיר לצמצום נוזלים/עד לקבלת רוטב סמיך.

  • טיפ לשדרוג: מערבבים בכוס 1 כף פפריקה גרוסה, 2 שיני שום כתושות ו-4 כפות שמן ומוסיפים לסיר כ-10 דקות לפני תום הבישול.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות