מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 40 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים עגבניות ותפוא ומטגנים עד שהתפוא מקבלים צבע טיגון יפה, מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה, רסק ותבלינים וממשיכים בטיגון עוד כ5 דקות. מוסיפים מים לכיסוי התפוא, מביאים את התבשיל לרתיחה טובה ומוסיפים את הקציצות. מבשלים על להבה גבוהה 5 דקות, מנמיכים ומכסים לעוד 40 דקות. פותחים לעוד כ10 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות