מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 35 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל
מנות מנות 4 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל היטב עד שמתקבל צבע זהוב, מוסיפים את התפוא וכורכום ומטגנים 3-4 דקות, מוסיפים אפונה ועלים ומטגנים עוד 3 דק.
מוסיפים את התבלינים ומים לכיסוי מלא, מבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מנמיכים ומבשלים בסיר מכוסה 45 דקות.
מוסיפים את הקציצות ומפזרים מעל עוד 1/2 כפית כורכום, מכסים ומבשלים עוד כ20 דקות. פותחים ל10 דקות לצמצום נוזלים לרוטב סמיך.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות