מתכונים

בריא יותר

זמן הכנה זמן הכנה 45 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 4 יח'

מנת פתיחה צבעונית, יפה וטעימה.

אופן ההכנה

מבשלים את הסלק במים וחומץ כ35 דקות.

מצננים, קולפים ופורסים דק.

מסדרים בצלחת עגולה ושטוחה את הסלקים,

מפזרים פטה, אגוזים ובזיליקום

מזלפים מעל סילאן, חומץ בלסמי ושמן זית

ובוזקים מלח גס.

באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין עדיין תגובות