יום הולדת 40. כן כן, לא מאמינה שהגעתי לגיל הזה🥰 את היומולדת הזו לא אשכח! קיבלתי מתנות אבל מהסוג שלא קונים בכסף. זכיתי בכל כך הרבה טוב שאין לתאר במילים. מרגישה שהקב\"ה הרעיף עלי מתנות מלמעלה וכל מה שאני צריכה לעשות זה להגיד תודה!! תודה על בעל אוהב ודואג, כזה שבכל רגע ורגע רק חושב עלי ואיך לשמח אותי, והוא עושה זאת כל יום מחדש, גם בדברים הקטנים.. אבל ביומולדת הזו הוא הצליח להפתיע אותי בענק! וכל פעם שחשבתי שזהו, הוא הנחית עלי עוד הפתעה והשאיר אותי ללא מילים אבל עם דמעות של התרגשות. זכיתי במשפחה מדהימה שהשקיעו כדי שהיומולדת תצא לפועל ודאגו לשפע של אוכל טעים ומתוקים, זכיתי בחברות נדירות שהגיעו כדי לשמוח איתי, ועזרו לנחמיה מאחורי הקלעים כדי להוציא את הרעיונות שלו לפועל, זכיתי בעוקבות מהממות שדאגו לפנק אותי במשלוחים יפים ומתוקים, זכיתי בכן עוקבות יקרות שלי, שפוצצתן לי את האינבוקס בהודעות של פירגון, איחולים וברכות מרגשות.. זכיתי! באמת שזכיתי ועל כך אני מודה כל יום ❤️ מתפללת ומאחלת לנו שאחרי 21 שנות ציפייה נזכה השנה הזו להפוך למשפחה! נזכה לחבוק ילד/ה ולהפוך לאמא ואבא. 
הפאה המהממת שלי @estywigs 
השמלה היפה שלי שהרגשתי איתה נסיכה מ @blush__fashion_ 
הבלונים מהאלופה @mollykramerevents
תודה חברות שלי ששימחתן אותי כל כך @adiburgkfir @orit_shoam_raived  @chani_vainberger  @orit_label  @id_eventdesign  @chani_mergi  @sara_asulin_ @sariyahel  @rutiberg @malkyettinger @meravatt @racheli_biton_
 
🎂עוגה טעימה ויפה מ @chedva_shabat

יום הולדת 40. כן כן,...

גם אתם מחליטים כל ראשון להתחיל דיאטה? אם כן, זה המתכון בשבילכן 😍 
שלבי ההכנה בהייליט מתכונים בריאים.
#oshritabergil_food 
ארוחה בסלט- קינואה, ירקות וטונה/ אושרית אברגיל 
לקינואה: 
1 כוס קינואה אדומה/ לבנה 
1 וחצי כוס מים רותחים 
1 כף שמן זית 
מחממים את השמן זית בסיר ומוסיפים את הקינואה, מטגנים כדקה ומוסיפים מים. מכסים ומבשלים 15 דקות בלהבה נמוכה. מכבים את הלהבה ואחרי 10 דקות פותחים את הקינואה ומערבבים. מצננים. את המלח מוסיפה בהרכבת הסלט/מנה. 
לסלט: 
1 חב׳ טונה סטארקיסט בשמן/מים 
ירקות:  צרור כוסברה, פטרוזיליה, סלרי קצוצים, מעט נענע, צנונית, מלפפון וגזר חתוכים לרצועות דקות 
כוס כרישה פרוסה דק - מטגנים עד להזהבה. 
חופן חמוציות ושקדים קלויים, 
מלח, הרבה לימון ושמן זית. 

מערבבים הכל יחד, מתבלים ומגישים 😍

גם אתם מחליטים כל ראשון...

ערב חג, זמן הכי לא מתאים בעיניי להעלות פוסטים אבל לפני שאני נכנסת למרתון הכנות לשבת/חג (אתמול לא הכנתי כלום), חייבת לומר לכן תודה! ולשתף אתכן  שמאתמול אני עוברת על הודעות שלכן עוד מערב יו״כ, ומאמינה שיקח לי כמה ימים לענות לכולן, אבל אם הייתן רואות כמה פעמים נרטבו לי העיניים רק מהתרגשות, הייתן מבינות שיש כאן משהו מיוחד שאין בשום מקום . לפעמים אני צובטת את עצמי כדי להבין שזה אמיתי, אתן אמיתיות! כי מרגישה כמו בחלום, בא לי לאסוף את כל ההודעות  ולשלוח אותם למעלה לשמיים, ולבקש מהקב״ה:  אם לא בשבילי, בשבילן!!! בשביל אלו שסיימו ספר תהילים בערב יו״כ והתפללו עלינו, בשביל נשים שבכו בדמעות את השמות שלנו, בשביל נשים שבנעילה הקדישו את הכוונות בשבילנו!! בשביל נשים צדיקות שמבקשות לשמש פונדקאיות בשבילנו, כדי שנזכה בילדים. בשביל אלפי נשים שמזכירות את השמות שלנו בתפילה, מקבלות על עצמן קבלה טובה.. בשביל הנשים שאוזרות אומץ וכותבות לי על סגולה שיכולה לעבוד, על יין של הרבי או ריבת אתרוגים, ולא די בלהציע, דואגות לשלוח את זה עד אליי!!! זה כל כך אבל כל כך לא מובן מאליו! ואין יום שאני לא מודה על כל הטוב שעוטף אותנו. יש כ\"כ הרבה טוב ומאז ומתמיד אני משתדלת להסתכל על הטוב הזה, להעריך אותו וליהנות ממנו. וכל מה שבא לי זה לצעוק לאבא שבשמיים:  אלוקיי, עשה למענן אם לא למעננו... 
חג שמח אהובות שלי! תודה שאתן כאן, תודה על הפירגונים הבלתי פוסקים שלכן, על מאות התיוגים, על הודעות מחממת את הלב 💗  תודה על היותכן אתן. זכיתי ❤️

ערב חג, זמן הכי לא...

אז תגידו, כמה פעמים ויתרתן על ארוחה בשרית רק בגלל הקפה? 
אצלי זה  חוק מרפי כזה, תמיד אחרי ארוחה בשרית בא לי קפה! ותמיד אני מסתפקת בתה😂
איזה כייף שמהיום אני מסודרת! 
*תנובה אלטרנטיב השיקה סדרת מוצרים חדשה על בסיס שיבולת שועל שזה דגן מלא עשיר בחלבון. חוץ ממעדנים שוקו ומשקה אייס קפה קרמל יש גם משקה תחליף חלב מיועד לקפה..
פתרון מעולה לקפה פרווה וגם לרגישים ללקטוז, ובנוסף על הדרך הגוף שלנו יקבל גם תוספת של חלבון וויטמינים.
אז ספרו לי, 
איך אתן אוהבות את הקפה שלכן? 
אני אוהבת אותו מר, חזק ורותח! 
#שנה_אלטרנטיבית - - 
-
הפאה שלי @estywigs. אין שלמות כזו!

אז תגידו, כמה פעמים ויתרתן...

פעילות שווה!! במיוחד בשבילכן ❤️ 5 זוכות!!! 5 מארזי חג שווים!! 
יקבי טפרברג חוגגים 150 שנה של מורשת משפחתית, ולכבוד המאורע החלטנו לפנק אתכן במארז יינות מפנק לחג. 
אז מה ואיך זוכים: 
1. לייק ושיתוף לפוסט (לתייג אותי), עם כיתוב: ״טפרברג מפנקים לכבוד חגיגות 150״ 
2. לתייג חברות  בתגובות (כל תגובה כניסה לפעילות)
3. רוצות לזכות במארז כפול? שתפו את שולחן החג שלכם ועליו בקבוק יין טפרברג, תייגו אותי ותוכלו לזכות במארז יינות כפול!! 
שנתחיל? קדימה, תפתיעו אותי בשולחנות חג ערוכים יפה, בדיוק כמו שאתן יודעות 💗 
 @teperberg_winery
-** שימו לב:  אם החשבון שלכן פרטי, שלחו לי צילום מסך של הסטורי ששיתפתן.
הפעילות תסתיים ב22/9  שמות הזוכים יפורסמו ב23/9
-
בשולחן: 
מפה וכוסות @chocolove_israel 
צלחות וסכו״ם @gibsonhome_israel
אגרטל זכוכית @rivki_shkedi

פעילות שווה!! במיוחד בשבילכן ❤️...

היום בסטורי של ניקול אמרתי שנחמיה נחבא אל הכלים.. הוא צפה בסטורי שלי ואמר לי בחיוך: בטח נחבא אל הכלים, מרוב הר של כלים לא רואים אותי חח וזה כ\"כ מדויק! 
אחרי הסדנאות המטבח נראה כמו הר של כלים. מעבר לבישול ולכל הפוטוגניות שיש בסדנאות, יש את מאחורי הקלעים, שזה החלק היותר קשה, ומי שנמצא שם תמיד ב-100% זה נחמיה שלי. 

בסדנאות חשוב לנו מאוד הניקיון והחיטוי, 
לא רק בימי קורונה אבל במיוחד.
והמוצר שאצלנו בשימוש תמידי הוא מטליות מיקרופייבר למשטחים, אנטיבקטריאלי, מונע היווצרות חיידקים ומנקה בקלות. 

בסדנאות הקצב מטורף! מכינים כמה סוגים של מנות וחייבים לעבוד על משטח נקי. איך עושים זאת? בזמן שאני מתעסקת בסירים נחמיה מכין לי משטח מבריק! הדרך הכי טובה היא להרטיב את המטלית במים חמים מאד ומיד לנגב את המשטח.

אז מי אצלכם אחראי נקיון? ויש לכן טיפים נוספים לניקוי? תכתבו בתגובות, תשמרו את הפוסט בדגל מימין, וכולנו נהנה מטיפים לחיים נקיים יותר 😂

#ניקול_וזה_הכל

היום בסטורי של ניקול אמרתי...

פיצה- אחד המאכלים האהובים עלינו, מבוגרים וילדים כאחד.
הפעם החלטתי להכין פיצה שונה וטעימה, קלה להכנה וגם ששווה להתבשר בשבילה 😀 יחד עם הנקניקים של טירת צבי, 
יצרתי פיצה שהיא ארוחה שלמה- לכל המשפחה! 
וזה היה כזה טעים!! אין ספק שאני הולכת לאמץ את זה!! 
ועצה ממני? תאמצו את זה גם! המשפחה תודה לכם 😍 

פיצה פסטרמה/ אושרית אברגיל 
4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר, 1 כף שמרים יבשים, 1 כף אבקת אפיה, 1 כפית מלח, 1/3 כוס שמן, 1 וחצי כוס מים חמים (כוס מדידה/חפ לשתיה חמה).
פסטרמה גחלים, פסטרמה כתף בקר וקורנביף של טירת צבי 
לרוטב:  2 כפות רסק, 2 כפות קטשופ, 1 כף מיונז (עדיפות לטומי), 1 כף רוטב צ׳ילי, 1 כפית תבלין שום, מלח, 2 כפות שמן ופלפל שחור 
אופן ההכנה: 
בקערת מיקסר מערבבים את היבשים, מוסיפים שמן ומים ומעבדים לבצק  רך ונעים, 7 דקות לישה. 2 דקות עוצמה נמוכה, 5 דקות עוצמה בינונית. מעבירים לקערת התפחה, מכסים ל45 דקות. מחלקים את הבצק לכדורים.  על משטח משומן פותחים כדור בצק לפיצה, משאירים שוליים עבים. מברישים ברוטב, מניחים פסטרמה גחלים וכתף בקר, מברישים שוב ברוטב, מניחים קורנדביף ומפזרים תוספות שבא לנו (זיתים, עגבניות, בצל וכו). מניחים ל10 דקות מנוחה. 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות, אופים עד שהפיצה מקבלת גוון זהוב/שחום.
#pizza #טירתצבי 
#kosherfood #kosherfoodie #koshercooking #recipeoftheday #oshritabergil_food  #pizzatime #פיצה

פיצה- אחד המאכלים האהובים עלינו,...

21 שנים של אהבה 💗
אתמול חגגנו יום נישואין  והפעם החלטתי להפתיע את נחמיה 😍 ערכתי לנו שולחן בפאטיו  עם בראנצ׳ חלבי סטייל יווני (דפדפו לסירטון ותראו אותו מופיע) 
לא היה לי הרבה זמן להתארגנות  אז הלכתי על קונספט קליל ומהיר והכי חשוב- טעים! 
הרעיון הגיע בהשראת הגבינות של פיראוס ששדרגו לנו את הארוחה. 
 אז מה יש לנו פה? 
צזיקי -  מגיע מוכן לאכילה, כמטבל על לחמים או לצד לביבות ירק..
יוגורט בסגנון יווני בעל מרקם קרמי ועשיר, סגר לי את הפינה של המתוק שאחרי 😀 
לחם שום, זיתים, גבינות בולגרית/צפתית וסלטים.. היה טעים!! 
והכי חשוב, הצלחתי להפתיע אותו, ולדבריו:  זה עדיף על כל מלון וצימר. 
את החלק שלו בחגיגות אני שומרת לפוסט הבא (אם הוא יסכים) 

#השולחן_היווני_שלי 
בשיתוף פיראוס

21 שנים של אהבה 💗...

יש לי אהבה מיוחדת למתכונים קלים, כאלו שלוקח דקות להכין אותם אבל התוצאה נראית כאילו עבדנו על זה שעות 💗
המתכון הזה הוא בדיוק כזה!
סופלה שוקולד ב5 דקות הכנה, קל וסופר טעים. ככה שאם מצאתן את עצמכן בסוף הצום בלי מתוקים במזווה או שהאורחים הפתיעו, או סתם כי בא לכן להתפנק- זה הדבר!!! 
השתמשתי בממרח שוקולד השחר העולה חלבי בכשרות מהודרת בד\"ץ בית יוסף. 
המתכון שאימאלהההה כמה שהוא קל וטעים👇
סופלה 54321/ אושרית אברגיל 
5 דקות הכנה
4 כפות גדושות ממרח שוקולד חלבי השחר העולה 
3 כפות קמח 
2 ביצים 
1 דקה במיקרוגל 
לשדרוג:  מרשמלו/קוביות שוקולד 
אופן ההכנה:.
טורפים ביצים וממרח שוקולד, מוסיפים קמח ומערבבים.
מעבירים לכוס חרס משומנת, ממלאים גובה 3/4 ומטביעים קוביית שוקולד או מרשמלו. 
מכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה כדקה!
אוכלים מיד אחרי האפיה . 

☕️מתכון ל2 סופלה גדול או 4 קטנים 
☕️לשלבי ההכנה בואו לסטורי 
@hashaharhaole #השחר_העולה

#kosherfood #oshritabergil_food #kosherrecipes #chocolatecake #סופלה #foody_israel #israeli_food #israeli_kitchen #yummyfood #chocolate

יש לי אהבה מיוחדת למתכונים...

מהבוקר אני כותבת ומוחקת.. כותבת וחוזרת בי.. מלא זמן לא כתבתי על זה ואין לי כח לפתוח את הכאב.. אבל מהבוקר אני עם כאבי בטן. כאבים שמגיעים קבוע כשהלב שלי לא רגוע. ואין דבר שיכול להעביר את הכאב.. אז אני עושה את מה שבד\"כ עוזר לי להשתחרר וזה לכתוב לכן. לפני שתקראו אולי כדאי שתדפדפו לתמונה השניה,כי זה מה שגרם ללב שלי הבוקר דפיקות לב. #ivf 
או בעברית:  הפריה חוץ גופית. דפדפתי בוואצאפ לחפש מישהי שלא הספקתי לענות לה, ואז נכנסתי להודעה הזו (שנשלחה לרופא שטיפל בי לפני די הרבה זמן) ויצא לי כזה אוווףף גדול! רק חושבת שצריכה עכשיו לעבור את זה שוב וזה מבאס! התכנונים, החוסר ידיעה, חוסר שליטה, ההורמונים.. המצבי רוח!!! אוהווו כמה מצבי רוח. הזריקות, הסימנים הכחולים בבטן, ההקפצה של הלב עם כל טלפון/הודעה מהרופא.. הפחד מהאכזבה וגם הפחד מהלא נודע! והאמונה!  אוי האמונה! את רוצה כ\"כ להאמין אבל לפעמים לא מבינה למה.. 
יש ימים שאני שואלת את עצמי: את באמת רוצה ילדים או שטוב לך ככה? ויש ימים שהלב לא יכול להכיל את הכאב והגעגוע למשהו שלא היה שלי מעולם.  להיות אמא. 
כמעט כל יום מקבלת הודעה מנשים שמרגישות שחיזקתי אותן, עזרתי להן... ולפעמים אני רוצה לשאול אבל מי יחזק אותי? ואז אני נזכרת שאתן מחזקות אותי כל יום מחדש. כשאתן משתפות אותי במה שאתן עוברות ומבקשות ממני לחזק אתכן- זה מחזק גם אותי!  כשאני רואה כמה אהבה (אמיתית! לא רק סיסמא של אהבת חינם) אתן שולחות לי- זה מחזק אותי!! כשאתן שולחות לי סיפורי הצלחה ומשתפות אותי בהריון שלכן - זה מעודד אותי ומחזק אותי, ומרגש אותי לדעת שאתן מכירות אותי כ\"כ טוב ויודעות שבשורות כאלו גורמות לי לשמחה אמיתית (יש לי 2 תיקיות מלאות בהודעות שלכן וזה רק מהשנה האחרונה) האמת? כותבת לכן עם דמעות ולא מאמינה עד כמה הכתיבה הזו משחררת! כל דמעה שיורדת משחררת עוד משהו מהלב, ואני יודעת שגם כשאני כותבת מכאב הקב\"ה הוא זה ששם את המילים בפי. 
ואחרי הכל, גם אם יש רגעים של חוסר הבנה, של יאוש,  אני יודעת בוודאות ובלי ספקות, שיש מי שדואג לי מלמעלה ויש מי שיודע מה טוב לי ובטוחה שכשיגיע הזמן שלנו, הוא ישלח לנו את מה שהכי טוב בשבילנו (אלוקים שלי, אם אפשר תאומים בן ובת בריאים זה יהיה מושלם חח) 
אוהבת, אושרית בת פאני 
תודה💗💗

מהבוקר אני כותבת ומוחקת.. כותבת...

מתכונים

בריא יותר

זמן הכנה זמן הכנה 45 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 4 יח'

מנת פתיחה צבעונית, יפה וטעימה.

אופן ההכנה

מבשלים את הסלק במים וחומץ כ35 דקות.

מצננים, קולפים ופורסים דק.

מסדרים בצלחת עגולה ושטוחה את הסלקים,

מפזרים פטה, אגוזים ובזיליקום

מזלפים מעל סילאן, חומץ בלסמי ושמן זית

ובוזקים מלח גס.

באהבה
signature

הירשמי והישארי מעודכנת בפוסטים, מבצעים ובכל מה שלוהט

המייל שלך נשמר רק לעדכונים של אושרית

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין עדיין תגובות