זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 2 יח'

קנלוני דפי אורז- מנה שהיא טעימה, ללא גלוטן! וגם קלה להכנה!
למנה הזו קראתי RICELLONI - תזכרו את השם הזה טוב! כי אין לי ספק שזה הולך להיות להיט!
המתכון מתאים ל-4 קנלוני

אופן ההכנה

מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל בחמאה עד להזהבה, מצננים מעט. מערבבים יחד עם המרכיבים של המילוי.

טובלים 2 דפי אורז בביצה וחלב כ-30 שניות. מוציאים ומנערים ומעבירים למשטח עבודה. מניחים כף גדושה מתערובת הגבינות בחלק התחתון של דף האורז ומגלגלים. חותכים מעט מהקצוות.
מטגנים בשמן זית כחצי דקה מכל צד.
לרוטב: מניחים בסיר את רוטב העגבניות, שמנת מתוקה והתבלינים ומבשלים עד שהרוטב מבעבע כ-5 דקות.
מרכיבים את המנה: בתבנית מניחים מרוטב העגבניות, מניחים מעל את הרייסלוני (קנלוני דפי אורז, כן? 😀) ומעל את הרוטב שנותר. מפזרים גבינות בנדיבות, מזלפים מעט סילאן ומניחים עלי בזיליקום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ-15 דקות, עד שהגבינה משחימה

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות