מתכונים

בשר

זמן הכנה זמן הכנה 30 דקות
דרגת קושי דרגת קושי בינוני
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

בסיר רחב מטגנים את קוביות הבשר, מוסיפים שיני שום, חצי מכמות הכוסברה ופלפלים יבשים, ממשיכים בטיגון כ3 דקות ומוסיפים את התבלינים. מערבבים היטב.
מוסיפים מים עד לכיסוי מלא מלא )כ2.5 ל׳( ומביאים את התבשיל לרתיחה ובישול של 10 דקות בלהבה גבוהה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים. מוסיפים את החומוס וממשיכים בבישול עוד כ40 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השמן האדום והכוסברה ומבשלים 15 דקות לצמצום נוזלים.

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

אין עדיין תגובות