מתכונים

בשרי

זמן הכנה זמן הכנה 34 דקות
דרגת קושי דרגת קושי קל מאוד
מנות מנות 6 יח'

אופן ההכנה

מטגנים את העוף בשמן זית עד להזהבה, מוסיפים תבלינים ושום קצוץ, חומוס, פלפלים יבשים, פטרוזיליה וכוסברה ומטגנים עוד כ3 דקות, עד שהתבלינים נספגים היטב.
מוסיפים מים עד לגובה העוף,מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מנמיכים ומכסים ומבשלים שעה ורבע. פותחים לעוד כ10 דקות עד לצמצום נוזלים ולקבלת רוטב סמיך
לחומוס: אני שופכת על החומוס מים רותחים ומשרה 7 שעות, מבשלת במים ומעט אבקת סודה לשתיה עד שמתחיל להתרכך, מכבה ומסננת.

שתפי

מה את חושבת?

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גודל העלאה מקסימלי: 1 MB. סוגי הקבצים שאפשר להעלות: תמונה, וידאו. Drop files here

3 תגובות
  • דוד
    דצמבר 12, 2019

    התבשיל חומוס ושוקיים
    כתוב במתכון 2 כפות פלפל אדום גרוס אים זה חריף זה מוגזם
    מכיוון שגם מוסיפים לתבשיל 2 פלפלים חריפים אז בכלל נרקוד הורה…
    על פניו התבשיל נראה טוב.רמת החריפות צריכה להיות מאוזנת ובטעם.

    • אושרית אברגל
      פברואר 9, 2020

      זה פלפל מתוק גרוס, מיד עורכת את המתכון (:

  • אייל
    יוני 21, 2021

    עשיתי מעט שינויים:

    גמבה טרייה במקום פלפל יבש (כי לא היה לי)
    כפית גדושה צ'ילי בשביל החריפות
    הוספתי שני גבעולי סלרי לעשבי התיבול
    הוספתי פטריות שמפיניון חתוכות (מקופסה…)
    החומוס קפוא של סאנפרוסט (כבר מושרה ומבושל)
    במקום עוף השתמשתי בנתחי סויה דמויי עוף (ילדים טבעוניים)

    זה כבר מתכון חדש אבל לגמרי על בסיס המתכון שלך.
    יצא מעולה!
    תודה.
    אייל