מתכונים לפי קטגוריה

המטבח המרוקאי

ספינז׳/ ספינג׳ עננים

ספינז׳/ ספינג׳ עננים

0 תגובות878 צפיות

בקערה מניחים את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים מלח ומערבבים.  מוסיפים ביצה, ברנדי ומים ומערבבים לבצק. לא לעבד יותר מדי, הבצק צריך לצאת דביק ועם גושים ומאוד דביק. מכסים להתפחה 40 דקות.  לשים את הבצק לישה קצרה, ומכסים להתפחה 30 דקות.  שוב מורידים  את הנפח, שוב לישה קצרה  ומכסים להתפחה עוד כ- 40 דק׳.  זמן התפחה כשעתיים.  הבצק ...

קוסקוס

קוסקוס

0 תגובות2336 צפיות

שלב 1: אני מעדיפה לחלק את הכמות ל2 ואז לחבר אבל אפשרי להכין קילו שלם. בקערה רחבה וקצת שטוחה מערבבים את הסולת עם חצי מכמות המים ומתחילים לערבב, מוסיפים את יתרת המים והשמן וממשיכים לפורר את הסולת. (אם החלטתם לחלק את שלבי ההכנה ל2, תחלקו גם את כמויות הנוזלים). מעבירים את הסולת לנפת רשת ...