מתכונים לפי קטגוריה

מנות פתיחה

סביצ׳ה סלמון על מצע סלט ופיתה קראנץ׳

סביצ׳ה סלמון על מצע סלט ופיתה קראנץ׳

0 תגובות339 צפיות

להכנת פיתה קרנץ׳: מחלקים את הפיתה ל-2 עיגולים, וחותכים כל עיגול ל-4 משולשים. סה״כ יוצא 16 משולשים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומברישים בשמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים עד להזהבה. מכינים את הסביצ׳ה: מערבבים הכל יחד, את השמן זית מוסיפים בסוף. מכינים את הסלט: מערבבים יחד את כל המרכיבים. מרכיבים את המנה לפני הגשה: על ...

קרפצ׳יו מוסר ים

קרפצ׳יו מוסר ים

0 תגובות1698 צפיות

פורסים את הדג לרצועות דקות ומניחים בצלחת. את הירקות פורסים דק ומפזרים מעל הדג. מוסיפים את הלימון, מזלפים שמן זית ובוזקים מלח גס. מכינים סמוך להגשה

קרפצ׳יו סלק ופטה

קרפצ׳יו סלק ופטה

1 Comment2388 צפיות

מבשלים את הסלק במים וחומץ כ35 דקות. מצננים, קולפים ופורסים דק. מסדרים בצלחת עגולה ושטוחה את הסלקים, מפזרים פטה, אגוזים ובזיליקום מזלפים מעל סילאן, חומץ בלסמי ושמן זית ובוזקים מלח גס.