מתכונים לפי קטגוריה

פסח

מאפינס שקדים ללא גלוטן

מאפינס שקדים ללא גלוטן

2 תגובות551 צפיות

במטרפה ידנית טורפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף בהיר, מוסיפים שמן וקצפת צמחית ומערבבים, מוסיפים יתרת המרכיבים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה. מעבירים לתבניות אישיות או לתבניות אינגליש קייק, עד לגובה 3/4, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים כ-25 דקות (לבדוק אחרי 20 דקות), עד לקבלת גוון זהוב ויפה. לפני שתוציאו מהתנור תבדקו עם ...

אצבעות שניצל בתפוצ׳יפס

אצבעות שניצל בתפוצ׳יפס

0 תגובות440 צפיות

מערבבים את הביצי ם והתבלינים, טובלים את רצועות חזה העוף בביצים, מגלגלים בתפוצ׳יפס ומהדקים היטב. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מרססים בשמן ומניחים את השניצלים, מרססים במעט שמן. מכניסים לתנור שחומם מראש  ל-200 מעלות לכ-20 דקות.

חזה עוף ותפוחי אדמה בסגנון מעורב

חזה עוף ותפוחי אדמה בסגנון מעורב

0 תגובות302 צפיות

מטגנים את תפוחי אדמה עד להזהבה, מוסיפים את הבצל ומטגנים היטב, עד לקבלת גוון שחום. מוסיפים חזה עוף ומטגנים כ-2 דקות תוך כי עירבוב. כשהחזה עוף משנה צבעו ללבן מוסיפים תבלינים, מערבבים כדקה ומכבים את הלהבה. מכסים עד להגשה. טיפ הגשה: מומלץ לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה. ניתן להגיש על טחינה/חומוס

פילה אמנון בדבש, פטריות ועשבי תיבול

פילה אמנון בדבש, פטריות ועשבי תיבול

0 תגובות425 צפיות

מניחים את הדגים בתבנית מפרידים את פטריות השימאג׳י, מנגבים עם נייר מגבת ומפזרים מעל הדגים. מברישים את הדגים במרינדה, מפזרים מלח גס ומזלפים דבש. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-17 דקות. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ושומרים עד להגשה. טיפ להגשה: מגישים עם פרוסות לימון וכוסברה טריה קצוצה.