מתכונים בקטגוריית

לחמים

לחמעג׳ון

לחמעג׳ון

לערבב את היבשים, ליצור גומה באמצע ולשים את השמן והמים ולעבד לבצק רך ומעט דביק, 10 דקות לישה. להתפיח עד להכפלת הנפח, כשעה . לחלק את הבצק לכדורים, לעבוד על משטח משומן ולפתוח כל כדור לעיגול דק, להניח בשר במרכז הבצק ולהדביק אותו לבצק. לפזר מעל הבשר צנוברים ומלח גס. מומלץ ...

לחם שום

לחם שום

בקערת מיקסר מערבבים קמח, שמרים ומשפר אפיה. מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים מלח ומערבבים ויוצרים גומה. מוסיפים את הנוזלים, החמאה והביצה ומתחילים בעיבוד, כשהבצק מתחיל להתחבר מוסיפים את השמן. מעבדים היטב את הבצק לפחות 10 דקות לישה. ממשיכים עוד כמה דקות לישה ביד, מכסים ונותנים לבצק מנוחה של 5 דקות. מעבדים שוב ...