מתכונים בקטגוריית

דגים

קבב דגים בסגנון מרוקאי

קבב דגים בסגנון מרוקאי

בסיר רחב מטגנים את הפלפל עד להזהבה, מוסיפים את השום, הרסק ומחצית מכמות הכוסברה ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים מים ופלפלים יבשים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גבוהה 7 דקות. מוסיפים את הקציצות ואחרי 2 דקות מנמיכים ומכסים. מבשלים 30 דקות, פותחים את הסיר (בשלב הזה אפשר להוסיף שמן אדום מתובל) ומבשלים עוד ...

תבשיל קציצות דגים ותפוחי אדמה

תבשיל קציצות דגים ותפוחי אדמה

בסיר רחב לטגן את העגבניות 😀להוסיף את שיני השום, תפוחי אדמה וכוסברה ולטגן כ5 דקות להוסיף תבלינים ומים ולהביא לרתיחה. להוסיף את הקציצות. ולבשל על אש גבוהה 10 דקות. להנמיך ולהמשיך בבישול באש נמוכה 45 דקות. לפתוח את הסיר ולבשל עוד כ 10 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.