Please enter an Access Token

מתכונים לפי קטגוריה

בשרי

אושפלו חיטה ובשר

אושפלו חיטה ובשר

0 תגובות1615 צפיות

מטגנים את הבשר כ-5 דקןת, מנמיכים ומכסים ל- 30 דקות, (חשוב לערבב מידי פעם), מוסיפים כוס מים ומכסים לעוד 10 דקות. בסיר נפרד ורחב מטגנים את הגזר עד להזהבה, מוסיפים את החיטה ומטגנים כ2 דקות. מוסיפים את הבשר (יחד עם הנוזלים שנותרו בסיר) החומוס, התבלינים והשום ומטגנים היטב. יוצקים לסיר 4 כוסות מים ...

בצלים ממולאים בבשר ואורז

בצלים ממולאים בבשר ואורז

0 תגובות2389 צפיות

קולפים את הבצלים וחורצים לאורך עד מרכז הבצל (שימו לב לא לחצות את הבצל). מבשלים את הבצלים במים רתוחים כ40 דקות עד לריכוך.  בזמן שהבצל מתבשל מערבבים את החומרים למלית הבשר.  מוציאים את הבצלים מהסיר ומפרידים את הגלדים, שומרים את ליבות הבצל לרוטב. מניחים מהמלית בקצה הגלד וסוגרים. מניחים בצפיפות בסיר כשהסגירה כלפי מטה.  מפזרים ערמונים ואת ...

עוף ממולא

עוף ממולא

0 תגובות2654 צפיות

אורז: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בטיגון עד לקבלת צבע זהוב חום, מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב תוך כדי ערבוב כדי לפורר את הבשר. כשהנוזלים הצטמצמו מוסיפים תבלינים ואורז, מטגנים עוד כדקה ומכבים. מצננים מעט את האורז. שוטפים את העוף היטב ומפרידים בעדינות את העור ( לא מוציאים את ...

תבשיל עוף וחומוס

תבשיל עוף וחומוס

2 תגובות5340 צפיות

מטגנים את העוף בשמן זית עד להזהבה, מוסיפים תבלינים ושום קצוץ, חומוס, פלפלים יבשים, פטרוזיליה וכוסברה ומטגנים עוד כ3 דקות, עד שהתבלינים נספגים היטב. מוסיפים מים עד לגובה העוף,מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מנמיכים ומכסים ומבשלים שעה ורבע. פותחים לעוד כ10 דקות עד לצמצום נוזלים ולקבלת רוטב סמיך לחומוס: אני שופכת ...

מרק פטריות, בשר וגריסים

מרק פטריות, בשר וגריסים

0 תגובות2194 צפיות

מטגנים את הבצלים היטב עד לקבלת צבע כהה, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים 5 דקות. מנמיכים ומכסים ל45 דקות (כדאי לבדוק ולערבב בין לבין שלא ידבק הבשר). מוסיפים פטריות, סלרי, פטרוזיליה ותבלינים, מערבבים ומוסיפים מים או ציר בקר עד לגובה הסיר (בערך 3 ליטר), מביאים לרתיחה מבשלים על להבה גבוהה 15 דקות, מנמיכים ...

חזה בקר (בריסקט) בבצל מקורמל ויין

חזה בקר (בריסקט) בבצל מקורמל ויין

0 תגובות2402 צפיות

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים סוכר חום ומקרמלים עד לקבלת צבע קרמל. מוסיפים יין ומטגנים עד לצמצום נוזלים. מוציאים את הבצל. מכניסים את נתח הבשר ומטגנים מכל הכיוונים. מניחים משטח של נייר כסף ומעליו נייר אפיה (בגודל שיספיק לאטום את הנתח), מניחים חצי מכמות הבצל המטוגן, חצי מכמות החרדל, הקייג׳ון והסוכר חום. מניחים ...

תבשיל בשר ראש וחומוס

תבשיל בשר ראש וחומוס

0 תגובות3063 צפיות

בסיר רחב מטגנים את קוביות הבשר, מוסיפים שיני שום, חצי מכמות הכוסברה ופלפלים יבשים, ממשיכים בטיגון כ3 דקות ומוסיפים את התבלינים. מערבבים היטב. מוסיפים מים עד לכיסוי מלא מלא )כ2.5 ל׳( ומביאים את התבשיל לרתיחה ובישול של 10 דקות בלהבה גבוהה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים. מוסיפים את החומוס וממשיכים ...

בורקס במילוי בשר

בורקס במילוי בשר

0 תגובות2217 צפיות

מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב, מפוררים את הבשר בזמן הטיגון. כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים שום ותבלינים ומערבבים היטב, מטגנים עד שהנוזלים מתאדים. מצננים. ממלאים כל ריבוע בצק בבשר (אני מותחת קצת את הבצק עלים ומתקבל מלבן). מניחים במרכז מהבשר וסוגרים כמו מעטפה. מהדקים את הסגירה ומניחים ...

פרגיות בצ׳ילי ובצלצלים

פרגיות בצ׳ילי ובצלצלים

0 תגובות1656 צפיות

מכניסים את הפרגיות והבצלים לקערה של הרוטב ומערבבים היטב! מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה או בסיר מתאים לתנור, מכסים את התבנית וצולים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות 20 דקות. פותחים את התבנית לעוד 10 דקות. לפרגיות ממולאות בשר מערבבים 300 ג׳ בשר טחון, 1 בצל קצוץ דק טרי, 1 בצל קצוץ דק ומטוגן ...

קציצות בקר בשומר ותפוחי אדמה

קציצות בקר בשומר ותפוחי אדמה

0 תגובות1777 צפיות

מטגנים את הבצל היטב עד שמתקבל צבע זהוב, מוסיפים את התפוא והשומר ומטגנים עוד כ3 דקות, מוסיפים תבלינים ומים ומביאים את התבשיל לרתיחה. מבשלים על להבה גבוהה 10 דקות, מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כ5 דקות. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 45 דקות, פותחים את התבשיל לעוד כ5 דקות לצמצום הרוטב. ...