מתכונים לפי קטגוריה

מהמטבח המורוקאי

פיצה בשר-לחמעג׳ון

פיצה בשר-לחמעג׳ון

0 תגובות378 צפיות

מכינים את הבצק- מניחים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר, מערבבים. מוסיפים מלח ומערבבים. מוסיפים את השמן והמים ומפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ללישה של 10 דקות. הבצק צריך לצאת רך מאוד וקצת דביק. מעבירים לקערה ועם ידיים משומנות לשים עוד כ-2 דקות, בשיטה של הכנסת אוויר לבצק. מכסים להתפחה עד להכפלת הנפח- כשעה.לבשר- מכינים ...

קציצות וחומוס

קציצות וחומוס

0 תגובות330 צפיות

מעצבים את הקציצות ומטגנים בסיר רחב, כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד מכניסים לשמן את הגמבה ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש, חומוס ופלפלים יבשים ומערבבים. מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות  וכוסברה ומטגנים כדקה. יוצקים מים רותחים ומבשלים בלהבה גבוהה 10 דקות. מכניסים את הקציצות, מכסים ומבשלים 5 דקות בלהבה גבוהה, מנמיכים לבישול של עוד כ-30 דקות. פותחים ...