מתכונים לפי קטגוריה

פרווה

פלאפל

0 תגובות1533 צפיות

מסננים את החומוס, מעבירים למעבד מזון יחד עם שאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם משחתי גס. מעבירים לקערה ובודקים את המרקם, לוקחים כף מהעיסה מהדקים בידיים ומכדררים לכדור יציב. אם הכדור מתפורר, להוסיף עוד מעט מים. טועמים ומשפרים טעמים, ומכניסים למקרר לשעה. מחממים שמן עמוק (להיזהר מחימום יתר, שימו לב שגודל הלהבה…

שתפי

קוסקוס

0 תגובות1622 צפיות

שלב 1: אני מעדיפה לחלק את הכמות ל2 ואז לחבר אבל אפשרי להכין קילו שלם. בקערה רחבה וקצת שטוחה מערבבים את הסולת עם חצי מכמות המים ומתחילים לערבב, מוסיפים את יתרת המים והשמן וממשיכים לפורר את הסולת. (אם החלטתם לחלק את שלבי ההכנה ל2, תחלקו גם את כמויות הנוזלים). מעבירים את הסולת…

שתפי