Please enter an Access Token

מתכונים לפי קטגוריה

פרווה

קרפצ׳יו מוסר ים

קרפצ׳יו מוסר ים

0 תגובות787 צפיות

פורסים את הדג לרצועות דקות ומניחים בצלחת. את הירקות פורסים דק ומפזרים מעל הדג. מוסיפים את הלימון, מזלפים שמן זית ובוזקים מלח גס. מכינים סמוך להגשה

פלאפל

פלאפל

0 תגובות1412 צפיות

מסננים את החומוס, מעבירים למעבד מזון יחד עם שאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם משחתי גס. מעבירים לקערה ובודקים את המרקם, לוקחים כף מהעיסה מהדקים בידיים ומכדררים לכדור יציב. אם הכדור מתפורר, להוסיף עוד מעט מים. טועמים ומשפרים טעמים, ומכניסים למקרר לשעה. מחממים שמן עמוק (להיזהר מחימום יתר, שימו לב שגודל הלהבה קטן מהסיר ובעוצמה ...

קוסקוס

קוסקוס

0 תגובות1487 צפיות

שלב 1: אני מעדיפה לחלק את הכמות ל2 ואז לחבר אבל אפשרי להכין קילו שלם. בקערה רחבה וקצת שטוחה מערבבים את הסולת עם חצי מכמות המים ומתחילים לערבב, מוסיפים את יתרת המים והשמן וממשיכים לפורר את הסולת. (אם החלטתם לחלק את שלבי ההכנה ל2, תחלקו גם את כמויות הנוזלים). מעבירים את הסולת לנפת רשת ...