מתכונים בקטגוריית

פסטות

פסטה בחמאה שום ופיטריות

פסטה בחמאה שום ופיטריות

מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה (כ10 דקות) ומסננים. מטגנים את השום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות, עשבי תיבול ושמן זית ומטגנים 2-3 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים שמנת מתוקה ותבלינים, מצמצמים את הנוזלים כדקה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב, מכבים את האש ומוסיפים את המוצרלה, מערבבים עם הפסטה ומגישים.  טיפ / שדרוג ...

פסטה וקבבונים בסיר אחד

פסטה וקבבונים בסיר אחד

בסיר רחב ועמוק מטגנים את הקבבונים (4-5 כפות שמן) חצי דקה מכל צד, מוציאים ומניחים בצד. מכניסים לשמן את העגבניות והשום ומטגנים עד לצמצום נוזלים, מוסיפים סוכר, תבלינים, בזיליקום ורסק ומערבבים עוד כדקה. מוסיפים את הפסטה מערבבים עם הרוטב עד כמה שניתן. שופכים את המים לסיר, מביאים את התבשיל לבעבע היטב ומוסיפים ...

פסטה מוקרמת בתנור

פסטה מוקרמת בתנור

מחממים סיר עמוק ורחב ומניחים את השום לכמה שניות, מוסיפים שמן זית מטגנים כמה שניות ומוסיפים את העגבניות והבזיליקום. מטגנים עד לצמצום הנוזלים מוסיפים תבלינים, חמאה ורסק ומערבבים. מוסיפים חצי כוס שמנת מתוקה וממשיכים בבישול עוד כ2 דקות. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב עם הרוטב מוסיפים מים עד לכיסוי הפסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כשהסיר מכוסה ...

פסטה מוקרמת בתנור

פסטה מוקרמת בתנור

מחממים סיר עמוק ורחב ומניחים את השום לכמה שניות, מוסיפים שמן זית מטגנים כמה שניות ומוסיפים את העגבניות והבזיליקום. מטגנים עד לצמצום הנוזלים מוסיפים תבלינים, חמאה ורסק ומערבבים. מוסיפים חצי כוס שמנת מתוקה וממשיכים בבישול עוד כ2 דקות. מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב עם הרוטב מוסיפים מים עד לכיסוי הפסטה ומביאים לרתיחה. מבשלים כשהסיר מכוסה ...