מתכונים לפי קטגוריה

אורז

תבשיל בשר ואורז בסיר אחד (אושפלו)

תבשיל בשר ואורז בסיר אחד (אושפלו)

0 תגובות728 צפיות

מערבבים את הבשר עם המרינדה ומשרים לחצי שעה. בסיר רחב/עמוק- עדיפות לסיר שנכנס לתנור, מטגנים חצי מכמות הבצל עד להזהבה, מוסיפים פרוסות עגבניה ומטגנים כ-3 דקות. מניחים את קוביות הבשר וצורבים דקה מכל צד.  מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הבשר, מנמיכים ומבשלים כ- שעתיים וחצי . הופכים את נתחי הבשר כל חצי שעה, ...

אורז אסיאתי עם ירקות וחזה עוף

אורז אסיאתי עם ירקות וחזה עוף

0 תגובות186 צפיות

לחזה עוף: טורפים את החלבונים, מוסיפים שום, סויה וחזה עוף ומשרים כ15 דקות. מטגנים בנגלות קטנות עד להזהבה מוציאים מהסיר. באותו הסיר מכינים את האורז. לאורז: מטגנים את האטריות עד לגוון זהוב/שחום (תוך כדי ערבוב, שלא ישרף), מוסיפים אורז ותבלינים, מטגנים עוד כדקה, יוצקים מים ומביאים את אורז לרתיחה, מנמיכים ומכסים ומבשלים 17 דקות. מכבים ...

קוביות חזה עוף וירקות

קוביות חזה עוף וירקות

0 תגובות399 צפיות

בשמן חצי עמוק מטגנים תפו״א וגזר עד להזהבה, מוסיפים אפונה ומערבבים ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מקבלים גוון שחום.  מוציאים את הירקות ושופכים חצי מכמות השמן. מכניסים למחבת בצל ומטגנים היטב עד לגוון שחום. מוסיפים חזה עוף קצוץ וכוסברה, מטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.  מחזירים את הירקות שטיגנו, מוסיפים תבלינים ומערבבים ...

אורז ירקות ותבלינים

אורז ירקות ותבלינים

0 תגובות1234 צפיות

בסיר רחב מטגנים היטב היטב, עד לצבע כהה תפו״א, חציל, גזר וגמבה, מוסיפים את העלים והבצל ירוק ומטגנים עוד כדקה. מוציאים ומניחים בצלחת או אם הסיר רחב מספיק, מוזיזים הצידה ומפנים מקום לבצל. מוסיפים את הבצל ומטגנים היטב היטב עד לצבע שחום, מערבבים בין הירקות לבצל ושוב מעבירים הצדה ומפנים מקום לאטריות, ...